RMA 248 (akku és töltő nélkül)

Egyszerűen kezelhető akkumulátoros fűnyíró gép

A 46 cm munkaszélességű, fordulékony STIHL RMA 248 akkumulátoros fűnyíró gép ideális kisebb füves területek nyírásához. Az egyszerű kezelhetőségű, csendes, alacsony rezgésszintű gép erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé. Zajérzékeny területeken is használható.

A gép a STIHL AK rendszer akkumulátoraival kompatibilis. A folyamatosan aktív Eco üzemmód hosszabb akkumulátor működési időt biztosít. Az aktuális töltöttségi szint egy gyombnyomásra a LED kijelzőről leolvasható. A kívánt magasság a központi vágásmagasság-állítás segítségével könnyedén beállítható. A telítettségjelzővel ellátott, 55 literes fűgyűjtő kosár egyszerűen üríthető. A lehajtható tolókarnak köszönhetően a fűnyíró gép helytakarékosan szállítható és tárolható.

Variációk Ár
RMA 248 (akku és töltő nélkül) Ft165 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!