RM 655 V

Nagy teljesítményű benzinmotoros fűnyíró gép fokozatmentesen állítható kerékhajtással

Nagyobb füves területek hatékony nyírására az 53 cm-es munkaszélességgel remdelkező STIHL RM 655 V benzinmotoros fűnyíró gép a megfelelő választás.

fokozatmentesen állítható kerékhajtással a nyírás sebessége a felhasználó igényeihez és a terepviszonyokhoz igazítható. Multi-kés a fű levágásához, összegyűjtéséhez és mulcsozásához. Az optimális vágásmagasság a központi vágásmagasság-állítás segítségével hét fokozatban (25-85 mm) állítható be. Az ergonomikus kialakítású, puha markolattal ellátott komfort-tolókar a kényelmes munkavégzést segíti. A felhajtható fedelű, telítettségjelzővel rendelkező 70 literes fűgyűjtő kosár a megfelelő időpontban jelzi az ürítés esedékességét.

Kedvezőtlenebb viszonyok esetén a külön rendelhető tartozékként kapható gyűjtő késsel a gyűjtési teljesítmény tovább emelhető.

Variációk Ár
RM 655 V Ft441 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!