RM 3 RT

Különösen fordulékony benzinmotoros mulcsozó fűnyíró gép

A 48 cm-es munkaszélességű, kiemelkedően fordulékony STIHL RM 3 RT benzinmotoros multifűnyíró tökéletes választás nagyobb füves területek, valamint kanyargós és keskeny gyepfelületek nyírásához. A háromkerekes kivitel elforduló első kerékkel különösen alkalmas szűk helyek nyírására. A nyesedék az oldalsó kidobásnak köszönhetően a gyepre kerül. A kényelmes munkavégzést a tengelyenként (25-80 mm) állítható vágásmagasság-állítás és a könnyen gördülő kerekek segítik.

A fix sebességű kerékhajtásnak köszönhetően emelkedőn vagy egyenetlen talajon végzett nyírás is erőkímélő módon végezhető el. A puha markolat és a könnyen gördülő kerekek is a kényelmes munkavégzést segítik. A STIHL RM 3 RT modell könnyű indítású motorral rendelkezik. Egyszerűbb szállítás a Quick-Fix gyorsrögzítőknek és a lehajtható tolókarnak köszönhetően.

Variációk Ár
RM 3 RT Ft281 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!