MH 445 R

Fordulékony motoros kapálógép hátramenettel

A STIHL MH 445 R motoros kapálógép ideális kis kertekben történő használatra vagy akár mezőgazdaságban dolgozók számára. Szűk helyeken is könnyedén manőverezhető. A STIHL MH 445 R modell hátramenettel rendelkezik, amely jelentősen megkönnyíti a munkavégzést.

A nagy teljesítményű benzinmotornak köszönhetően a motoros kapálógéppel a kapálás kis erőfeszítéssel elvégezhető. Szükség esetén a 45 cm-es munkaszélesség egyszerűen és gyorsan 25 cm-re csökkenthető. A kompakt kialakítású gép kiegenysúlyozott súlypontja jelentősen hozzájárul a könnyed munkavégzéshez. Szűk helyeken végzett munkákhoz is ideális.  A kapálógép központi tolókarállítással rendelkezik. Alacsony rezgésszint a beépített STIHL antivibrációs rendszernek köszönhetően.

A külön rendelhető STIHL AHV 600 kiegészítő kapatagokkal a munkaszélesség 60 cm-re növelhető. Futómű az egyszerű szállítás érdekében.

Variációk Ár
MH 445 R Ft291 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!