MH 560

Közepoes méretű területek hatékony kapálásához

A strapabíró kialakítású, nagy teljesítményű STIHL MH 560 motoros kapálógép tökéletes választás a hobbikertészek, tájápolók és a mezőgazdaságban dolgozók számára. Az 1,4 literes benzintartály elegendő üzemanyagot tárol a közepes méretű területek megműveléséhez. A gép hátramenettel is rendelkezik.

Kiemelkedően kényelmes kezelés a kis erőkifejtést igénylő kapáláshoz. A beépített rezgéscsillapító rendszer elnyeli az állítható kormány rezgéseit, így erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé. Az elforduló csoroszlya segítségével meghatározható a kapálás mélysége és az előrehaladás sebessége, valamint a szűk helyeken történő munkavégzést és a kanyarodást is megkönnyíti. A tisztítási helyzetben a kapa késeinek fel- és leszerelése, valamint ezek tisztítása különösen egyszerűen elvégezhető.

Variációk Ár
MH 560 Ft327 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!