MH 685

Erőteljes motoros kapálógép kemény talajhoz

A strapabíró kialakítású, nagy teljesítményű STIHL MH 685 motoros kapálógép tökéletes választás a hobbikertészek, tájápolók és a mezőgazdaságban dolgozók számára. Kemény talaj megmunkálásához és nagy igénybevételű munkákhoz ideális. A speciálisan kifejlesztett formájuknak köszönhetően a kések optimális sorrendben hatolnak a talajba, így különösen hatékonnyá válik a kapálás. A STIHL MH 685 osztható kapakészlettel rendelkezik, melynek köszönhetően a kapálás munkaszélessége 85 cm-ről 60 cm-re rövidíthető. Így akár keskenyebb kultúrák is könnyedén megművelhetők.

A nagy teljesítményű motor könnyen indítható rendszerrel rendelkezik. Kiemelkedően kényelmes kezelés a kis erőkifejtést igénylő kapáláshoz. A beépített rezgéscsillapító rendszer elnyeli az állítható kormány rezgéseit, így erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé. A gép hátramenettel is rendelkezik.

Munka közben a fordulatszám egy ujjal szabályozható. Az elforduló csoroszlya segítségével meghatározható a kapálás mélysége és az előrehaladás sebessége, valamint a szűk helyeken történő munkavégzést és a kanyarodást is megkönnyíti. A tisztítási helyzetben a kapa késeinek fel- és leszerelése, valamint ezek tisztítása különösen egyszerűen elvégezhető. A kapagép az egyszerűbb szállítás érdekében hátul két kerékkel rendelkezik.

Variációk Ár
MH 685 Ft346 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!