KM 56 RC-E

Kényelmes kombimotor körfogantyúval és ErgoStart indítással

A STIHL KM 56 RC-E benzines kombimotor a praktikus kombiszerszámokkal számos feladatra alkalmazható. A KM 56 RC-E elsősorban a ház körüli kertápolási feladatokhoz ideális.

A gép gazdaságos STIHL 2-MIX motorral rendelkezik. A STIHL ErgoStartnak köszönhetően a kombimotor kényelmesen, nagyobb erőkifejtés nélkül beindítható. Az elektronikus gyújtás biztosítja a motor zavartalan működését és csökkenti a kipufogógáz-kibocsátást. A munka megszakítását követően a leállító gomb segítségével a motor mindig indításra kész.

Az ergonomikus kialakítású körfogantyú lépéshatárolóval a szűk helyeken történő munkavégzést segíti. A párnázott vállheveder megkönnyíti a munkát, különösen a tartós igénybevétel során. A praktikus gyorscsatlakozó a kombiszerszámok gyors és egyszerű behelyezését teszi lehetővé. A kombiszerszámok cseréjéhez egyéb szerszám használata nem szükséges. A szétszedhető szárú kombirendszer előnye, hogy egy pillanat alatt szétszedhető, így a gépek könnyedén szállíthatóak.

A KM 56 RC-E az RG-KM forgókéssel nem használható!

Variációk Ár
KM 56 RC-E Ft148 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!