KM 131 R

Rendkívül erős 4-MIX motoros kombigép, körfogantyúval

A STIHL KM 131 R benzines kombimotorral a nagy igénybevételű professzionális munkák is könnyedén elvégezhetők. A STIHL 4-MIX® motor kiemelkedő húzóerejével és nagy nyomatékával hatékony munkavégzést tesz lehetővé. A nagyobb üzemanyagtartály lehetőséget ad hosszabb munkák megszakítás nélküli elvégzésére.

A dekompressziós rendszerrel és a kézi üzemanyagpumpával a kombimotor könynedén, nagyobb erőkifejtés nélkül beindítható. A többfunkciós markolat egyszerű kezelhetőséget biztosít. A gép leállítása a leállító gombbal lehetséges. A praktikus körfogantyú lépéshatárolóval a szűk helyeken történő munkavégzést segíti. A hosszú élettartamú légszűrő papírszűrője hosszú élettartamú és könnyen hozzáférhető. A kényelmes munkavégzést a STIHL antivibrációs rendszer teszi lehetővé, amely az izmok és ízületek védelme érdekében tompítja a rezgéseket. A kényelmesen párnázott vállheveder megkönnyíti a munkát, különösen a tartós igénybevétel során.

A praktikus gyorscsatlakozó a kombiszerszámok gyors és egyszerű behelyezését teszi lehetővé. A kombiszerszámok cseréjéhez egyéb szerszám használata nem szükséges.

 

Variációk Ár
KM 131 R KombiMotor Ft232 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!