MM 56 multimotor

Az univerzális multirendszer nagy teljesítményű motoregysége

A nagy teljesítményű és gazdaságos STIHL MM 56 benzines multimotor ideális gyepápoláshoz, talajmegmunkálási és területtisztítási munkákhoz. A STIHL multiszerszámok néhány lépésben a multifunkcionális motorhoz csatlakoztathatók.

A STIHL 2-MIX motoros multimotor kézi üzemanyagszivattyúval rendelkezik, amely a motor egyszerű indítását segíti. A többfunkciós fogantyúnál a motor működtetéséhez szükséges kezelőelemek a fogantyún taláálhatóak. Ennek köszönhetően a kezelés különösen egyszerű és kényelmes, az egyik kéz mindig a fogantyún marad. A leállító gomb lehetővé teszi a munka megszakítása utáni azonnali újraindítást. 

A STIHL MM 56 a szállítási fogantyúval könnyedén felemelhető és hordozható. A gép gyorsan és egyszerűen összecsukható, így pl. az autóban helytakarékosan szállítható.

 

Variációk Ár
MM 56 multimotor Ft216 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!