MSA 161 T (akku és töltő nélkül)

Nagyon könnyű akkumulátoros fagondozó fűrész

Könnyű, mindössze 2,5 kg-os súlyú (akkumulátor nélkül), nagy teljesítményű speciális láncfűrész szakemberek számára. Rendkívül precíz vágások a 16 m/s-os láncsebességnek és a STIHL 1/4'' PM3 fűrészláncnak köszönhetően. A csendes láncfűrész zajérzékeny területeken végzett munkákhoz is ideális, használatához hallásvédelem viselése nem szükséges.   

QuickStop Super láncfék biztonságos munkavégzést biztosít. A STIHL gyorsláncfeszítésnek köszönhetően a lánc feszítése egyszerűen, szerszám használata nélkül elvégezhető. 

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

FONTOS: Az MSA 161 T akkumulátoros fagondozó fűrészt kifejezetten fagondozáshoz, szakképzett felhasználók részére tervezték!

Variációk Ár
MSA 161 T, vágáshossz 30 cm (akku és töltő nélkül) Ft181 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!