MS 500i

Nagy teljesítményű láncfűrész elektronikus befecskendezéssel

A nagy teljesítményű, egyszerű kezelhetőségű STIHL MS 500i benzinmotoros láncfűrész ideális vastagabb faállományban végzett munkákhoz. Könnyű kialakításának köszönhetően jól irányítható. 

Az MS 500i a világ első elektronikusan befecskendezésű láncfűrésze. Az innovatív STIHL Injection technológia optimális motorteljesítményt és kiváló indítási viselkedést biztosít a tengerszint feletti magasságtól és a környezeti hőmérséklettől függetlenül. Az érzékelők mérik a légnyomást, a belső és külső hőmérsékletet, és továbbítják az információkat a vezérlőegységnek. A vezérlőegység ezután meghatározza az optimális üzemanyagmennyiséget és a gyújtás időzítését. Ennek eredményeképpen az üzemanyag adagolása a szelep nyitásával és zárásával biztosított. A STIHL Injection technológia kiváló gyorsulást, kiemlekedően nagy teljesítményt jelent a könnyű kialakítás mellett:

  • A fűrészlánc 0,25 másodperc alatt gyorsul 0 km/h-ról 100 km/h-ra
  • Az MS 500i a legjobb teljesítménysúllyal rendelkező fűrész a piacon: 1,24 kg/kW

A láncfűrész a már jól ismert STIHL 2-MIX motorral rendelkezik, amely nagy teljesítményt nyújt alacsony fogyasztás mellett. A STIHL ElastoStart erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé.

További termékjellemzők: HD2-szűrő, elvesztés ellen biztosított anyák a lánckerékfedélen, a menniységszabályozású olajpumpa, szerszám nélkül nyitható tankzár, oldalsó láncfeszítés.

Variációk Ár
MS 500i Ft524 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!