MS 181 C-BE

Kertápolási munkákhoz ideális

A nagy teljesítményű és egyszerűen kezelhető STIHL MS 181 C-BE benzinmotoros láncfűrész kiválóan alkalmas kertápolási munkákhoz. Akár kisebb fák kivágásához is használható.

Takarékos STIHL 2-MIX motor a nagyobb vágásteljesítményért. A STIHL ErgoStartnak köszönhetően az indítási folyamat kényelmesebb, nincs szükség nagy erőkifejtésre. A kézi üzemanyagpumpával egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható a motor. A gép funkciói egyetlen karral irányíthatóak, amely így egyszerű kezelhetőséget tesz lehetővé. Fém rönktámasz a fűrész egyszerű és pontos vezethetősége érdekében.

A STIHL gyorsláncfeszítő rendszer (B) segítségével a fűrészlánc a lánckerék fedelének meglazítása után szerszám nélkül, mindössze egy állító kerék segítségével megfeszíthető. A láncfűrész előleválasztásos légszűrőrendszerrel rendelkezik, amelynél a hagyományos légszűrőrendszerekkel összehasonlítva lényegesen hosszabb a szűrőtisztítások közti időtartam. STIHL antivibrációs rendszer az erőkímélő munkavégzés érdekében.

Variációk Ár
MS 181 C-BE, vágáshossz 35 cm Ft126 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!