MS 211 C-BE

Kényelmes kezelhetőségű, kézre álló benzines láncfűrész ErgoStarttal

A könnyű, kompakt kialakítású STIHL MS 211 C-BE benzinmotoros láncfűrész kiválóan alkalmas tűzifa alkalomszerű darabolására. Az 1,7 kW (2,3 LE) teljesítményű STIHL 2-MIX motor erős és takarékos. A STIHL ErgoStartnak köszönhetően az indítási folyamat kényelmesebb, nincs szükség nagy erőkifejtésre. A gép funkciói egyetlen karral irányíthatóak, amely így egyszerű kezelhetőséget tesz lehetővé. 3/8" PM3 fűrészlánc a kiváló vágásteljesítmény érdekében. A STIHL gyorsláncfeszítő rendszer (B) segítségével a fűrészlánc a lánckerék fedelének meglazítása után szerszám nélkül, mindössze egy állító kerék segítségével megfeszíthető.

A téli/nyári üzemódnak köszönhetően a STIHL MS 211 C-BE láncfűrész még hideg időjárásban vagy magasabb páratartalom esetén is használható. A gép oldalsó láncfeszítéssel és szerszám nélkül nyitható tankzárral rendelkezik.

Variációk Ár
MS 211 C-BE, vágáshossz 35 cm Ft157 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!