MS 251

Strapabíró, sokoldalúan használható benzines láncfűrész

A strapabíró benzinmotoros STIHL MS 251 láncfűrész kompakt kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmas tűzifa alkalomszerű darabolására. A nagy teljesítményű láncfűrész  STIHL .325" RM3 fűrészlánccal rendelkezik. A 40 cm-es vezetőlemezzel akár kisebb fák kivágásához is használható.

A gép 2,2 kW (3,0 LE) teljesítményű STIHL 2-MIX motorral rendelkezik. A gép funkciói egyetlen karral irányíthatóak, amely így egyszerű kezelhetőséget tesz lehetővé. STIHL antivibrációs rendszer az erőkímélő munkavégzés érdekében.

Szerszám nélkül nyitható tankzár és előleválasztásos légszűrőrendszer a hatékony munkavégzés érdekében. Az utólagosan felszerelhető HD2-szűrő távol tartja a finom port a motortól, így biztosítva a különösen hosszú élettartamot.

Variációk Ár
MS 251, vágáshossz: 40 cm Ft179 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!