MS 194 T

Pontos vágások, hatékony fagondozás

A nagy teljesítményű, professzionális STIHL MS 194 T benzinmotoros fagondozó fűrész ideális ágak visszavágásához és lombkoronák nyeséséhez. A STIHL MS 194 T modellt kifejezetten fagondozáshoz, szakképzett felhasználók számára tervezték. A kompakt kialakításának köszönhetően szűk helyeken végzett munkákhoz is alkalmas.

Az erőteljes, alacsony fogyasztású STIHL 2-MIX motor nagy vágásteljesítményt biztosít. STIHL 1/4'' PM3 fűrészlánc a precíz vágások érdekében. A STIHL Ematic rendszer biztosítja, hogy a lánckenőolaj célzottan és veszteség nélkül oda kerüljön, ahol szükség van rá. Ez lehetővé teszi a hatékony munkavégzést és a gazdaságos olajfogyasztást. A praktikus, kihajtható rögzítőszem a szállító kötél rögzítésre szolgál, amellyel az eszköz biztonságosan leengedhető a fán történő munkavégzést követően. Erőkímélő munkavégzés a STIHL antivibrációs rendszernek köszönhetően.

FONTOS: A STIHL MS 194 T  modellt kifejezetten fagondozáshoz, szakképzett felhasználók számára tervezték!

Variációk Ár
MS 194 T, vágáshossz 30 cm Ft185 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!