HTA 135 (akku és töltő nélkül)

Legerősebb STIHL akkumulátoros magassági ágnyeső

A STIHL HTA 135 akkumulátoros magassági ágnyeső ideális választást jelent a gyümölcsösök és faállományok professzionális gondozásához. A STIHL kínálatának legerősebb akkumulátoros magassági ágnyesője

Könnyen irányítható a gyorszáras teleszkópos szárnak köszönhetően, használatával még a magasabb fák pontos nyírása is lehetséges. Teljes hossz: 285 - 405 cm. 1/4 "PM3 fűrészlánc a kiváló vágásteljesítmény érdekében. 

A strapabíró ághoroggal rendelkező könnyű magnézium hajtómű és a kiemelkedő minőségű, csendes, csekély rezgésű EC motor kényelmes munkavégzést tesznek lehetővé. A könnyen tisztítható légszűrő optimális motorhűtést és így hosszú élettartamot biztosít. Alapfelszereltségben tartólábbal együtt kapható.

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Variációk Ár
HTA 135 (akku és töltő nélkül) Ft277 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!