HT 56 C-E

Kézreálló alapmodell kertekbe és gyümölcsösökbe

Könnyen kezelhető alapmodell kertek és gyümölcsösök ápolásához. A STIHL 2-MIX motor nagy teljesítményt biztosít. 1/4" PM3 fűrészlánc a pontos vágások érdekében. Az oldalsó láncfeszítéssel a lánc feszítése biztonságosan és kényelmesen elvégezhető. A STIHL ErgoStart lehetővé teszi a motor egyszerű és könnyed indítását. A kézi üzemanyagszivattyú minimálisra csökkenti a motor indításához szükséges berántások számát.

A motor működtetéséhez legszükségesebb kezelőelemek az egykezes többfunkciós fogantyún találhatók, mint pl. leállító gomb. A csőburkolat garantálja a biztos fogást a teljes fogófelületen.

A 280 cm teljes hosszal rendelkező, osztható szárnak köszönhetően a STIHL HT 56 C-E rendkívül egyszerűen szállítható és tárolható.

Variációk Ár
HT 56 C-E, vágáshossz 25 cm Ft211 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!