SG 71

Háton hordozható kézi permetezőgép professzionális használatra

A 18 literes, átlátszó tartállyal rendelkező, strapabíró kialakítású, STIHL SG 71 kézi permetező ideális professzionális használatra. A felhasználó testmagasságához igazítható hevederek és kialakított hátlap a kényelmes hordozáshoz.

A belső szivattyú sérülésektől védve, a szivattyú a tartály belsejében helyezkedik el. A tartály közepén elhelyezett kimeneti cső nagyobb mozgásszabadságot biztosít a felhasználó számára a munkavégzés során. Az adagolókar mindkét oldalra néhány másodperc alatt átszerelhető. Ez optimális munkahelyzetet kínál a jobb- és a balkezes felhasználók számára is. Az ergonomikus elzárószelep nyomásmérővel precíz munkavégzést tesz lehetővé. A tartály fedele három mérőedényt tartalmaz. A beépített szórócsőtartó lehetővé teszi a permetező biztonságos tárolását és szállítását.

Variációk Ár
SG 71 Ft58 490,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!