SG 51

Háton hordozható kézi permetező

A háton hordozható STIHL SG 51 kézi permetező alkalomszerű és professzionális használatra egyaránt alkalmas. Az alapfelszereltséghez tartozó sárgaréz üreges-kúpos fúvóka pontos áramlási és eloszlási képet tesz lehetővé. A nagy töltőnyílás, az ergonomikus elzárószelep nyomásmérővel, a teleszkópos szórócső, a tartály közepén elhelyezett kimeneti cső, valamint a kényelmes hordozórendszer megkönnyítik a permetező használatát. Az adagolókar mindkét oldalra néhány másodperc alatt átszerelhető. Ez optimális munkahelyzetet kínál a jobb- és a balkezes felhasználók számára is. Az adagolókar szélessége és hossza is beállítható. A beépített szórócsőtartó lehetővé teszi a permetező biztonságos tárolását és szállítását.

A 12 literes, átlátszó tartály töltöttségi szintje egyszerűen leolvasható. A fedél három mérőedényt tartalmaz. A belső szivattyú sérülésektől védve, a szivattyú a tartály belsejében helyezkedik el.

Variációk Ár
SG 51 Ft50 190,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!