SR 450

Nagy hatótávolságú, univerzális permetező- és granulátumszóró gép

A STIHL SR 430 benzinmotoros permetezőgép ideális gazdálkodók, gyümölcstermesztők és szőlősgazdák számára folyadékok, granulátumok és magok kijuttatására nagy hatótávolságban. A gép a "kettő az egyben" átalakító mechanikának köszönhetően néhány mozdulattal granulátumok kiszórására is alkalmassá tehető. A kompakt kialakítású, háton hordozható permetező 12,8 kg súlyú (üzemanyag nélkül, kompletten) és a praktikus hordozórendszernek köszönhetően kényelmesen hordozható. A 2-MIX motor működtetéséhez szükséges kezelőelemek az egykezes, többfunkciós fogantyún találhatóak. A kezelés egyszerű és biztonságos. Egyszerű és gyors indítás hibalehetőség nélkül. Gázadásra a szivató automatikusan visszaáll alaphelyzetbe. A STIHL SR 450 kényelmes és precíz adagolású. A STIHL ElastoStart egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást biztosít. Alapfelszereltségben kúp-, egyoldalas és kettős terelőrácsozattal. A 14 literes, átlátszó tartály nagy töltőnyílással rendelkezik, amelyen keresztül a tartály gyorsan és tisztán feltölthető, könnyen hozzáférhető és egyszerűen tisztítható. A védőperem megakadályozza, hogy a permetlé a hátpárnára folyjon. A STIHL antivibrációs rendszer erőkímélő munkavégzést biztosít. A STIHL SR 430 légszűrő rendszere védi a motort, így a karbantartási teendők elvégzésére ritkábban van szükség.

Variációk Ár
SR 450 Ft295 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!