HLA 86 (akkumulátor és töltőkészülék nélkül)

Vezeték nélküli, teleszkópos sövényvágó

Az akár 330 cm teljes hosszal rendelkező, nagy hatótávolságú STIHL HLA 86 akkumulátoros sövényvágó ideális magas sövények, bokrok, cserjék és talajtakaró növények hatékony visszavágásához. Professzionális használatra tervezve. Ergonomikus munkavégzés a súlycsökkentett teleszkópos szárnak köszönhetően. A sövényvágóval szerszám nélkül a hatótávolság 70 cm-rel növelhető. A kétoldalon élezett kések tiszta vágásképet garantálnak. A csendes EC motornak köszönhetően a sövényvágó zajérzékeny területeken is használható.

A vágókés 115°-ig (-45° és +70° között) állítható, így a kés a védőcsővel párhuzamos helyzetbe hajtható és rögzíthető, melynek köszönhetően a gép helytakarékosan szállítható és tárolható. Az ergonomikus fogantyúval a gép egyszerűen kezelhető, valamint jobb- és balkezesek számára is egyaránt használható. Csúszásgátló felülettel ellátott szár A hatékony munkavégzés érdekében.

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Variációk Ár
HLA 86 akkumulátoros sövényvágó (akkumulátor és töltőkészülék nélkül) Ft189 997,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!