HLA 135 (akku és töltő nélkül)

Nagy teljesítmény, kényelmes használat

A könnyű, nagy teljesítményű és alacsony rezgésszintű STIHL HLA 135 hatékony segítséget jelent a professzionális kert- és tájápolásban. Az akkumulátoros sövényvágó ideális magas sövények, bokrok, cserjék és talajtakaró növények visszavágásához. A csendes motornak köszönhetően a sövényvágó zajérzékeny területeken, hallásvédelem viselése nélkül is használható.

Az EC motor teljesítményfokozata (3 fokozat) az ergonomikus fogantyún az adott feladathoz igazítható, amely energiahatékony munkavégzést biztosít. A két oldalon csiszolt, optimális súrlódású, 600 mm hosszú univerzális kések nagyobb vágási teljesítményt és hosszabb akkumulátor élettartamot garantálnak. A körfogantyú szűk helyeken is nagy mozgásszabadságot és egyszerű kezelést tesz lehetővé. Az akár 145°-ban elfordítható vágókés ideális a fej feletti, oldalsó és talajközeli vágásokhoz. A sövényvágó teljes hossza 249 cm. A gép akasztóhurokkal rendelkezik a heveder használatához. 

Utólag felszerelhető tartóláb külön rendelhető tartozékként kapható, melynek használata esetén a STIHL HLA 135 akkumulátora nem érintkezik a talajjal.

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Variációk Ár
HLA 135 (akku és töltő nélkül) Ft262 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!