HS 82 R

Benzines sövénynyíró erős vágásokhoz profi felhasználók számára. Ideális park- és tájgondozáshoz. Az alacsony fordulatszámú motor nagy erőket eredményez alacsony késsebességnél. Kétoldalt köszörült kések idősebb hajtások vágásához.

A STIHL 2-MIX motor nagy teljesítményről és kiváló motoros erőről gondoskodik. A STIHL antivibrációs rendszer elnyeli a motor rezgéseit, így biztosítva az erőkímélő munkavégzést. A 90°-kal jobbra vagy balra forgatható többfunkciós markolat biztosítja, hogy a gép – függetlenül attól, hogy függőlegesen vagy vízszintesen vágnak vele – mindig az ergonómiailag legkedvezőbb helyzetben legyen. A fogantyúkengyel kényelmes munkavégzést tesz lehetővé. A leállító gombbal a motor mindig indításra kész. A rögzített vágás- és a vezetővédelem megvédi a felhasználót és a sövénynyíró késcsúcsát a munkavégzés közben. A szerszám nélkül nyitható tankzár megkönnyíti az üzemanyag betöltését.

Variációk Ár
HS 82 R, 60 cm Ft286 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!