HSE 61 50 cm

Nagyobb rugalmasság a forgatható markolatnak köszönhetően

A STIHL HSE 61 elektromos sövénynyíró kiválóan alkalmas a ház körüli sövények, bokrok és cserjék vágására. A gép mindössze 3,9 kg súlyú és 50 cm vágáshosszal rendelkezik. Az öt pozícióban elforgatható többfunkciós fogantyú bármely helyzetben precíz és kényelmes munkát tesz lehetővé. A hatótáv három fokozatban hosszabbítható. Az egy oldalon élezett késekkel a vékony gallyak is precízen vághatók. Az edzett vágóélű, lézervágott kések strapabíróak és hosszú ideig élesek maradnak

rögzített vezetővédő megvédi a sövénynyíró késcsúcsát a sérülésektől a fal- és a talajközelben végzett munkák során. A beépített vágásvédelem a biztonságos munkavégzést segíti. A kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a gép meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon.

A STIHL HSE 61 modellhez nyesedékgyűjtő lemez külön rendelhető tartozékként kapható.

A STIHL HSE 61 vágáshossza 50 cm.

Variációk Ár
HSE 61, 50 cm Ft63 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!