HSE 81, 70 cm

Rendkívül erős, 650 W-os elektromos sövénynyíró

A STIHL HSE 81 elektromos sövénynyíró ideális a ház körüli sövények, bokrok és cserjék vágására. A 650 Watt teljesítményű, csillapított rezgésű motor súlya 50 cm-es vágásáhossznál mindössze 4,1 kg. A két oldalon élezett késekkel a vastagabb ágak is precízen és erőkímélő módon vághatók. Az öt pozícióban elforgatható többfunkciós fogantyú bármely helyzetben precíz és kényelmes munkát tesz lehetővé. A hatótáv három fokozatban hosszabbítható. Az edzett vágóélű, lézervágott kések strapabíróak és hosszú ideig élesek maradnak

rögzített vezetővédő megvédi a sövénynyíró késcsúcsát a sérülésektől a fal- és a talajközelben végzett munkák során. A beépített vágásvédelem a biztonságos munkavégzést segíti. A kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a gép meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon.

A STIHL HSE 81 modellhez nyesedékgyűjtő lemez külön rendelhető tartozékként kapható.

A STIHL HSE 81 vágáshossza 70 cm.

Variációk Ár
HSE 81, 70 cm Ft115 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!