HSE 42, 45 cm

Gallyak és vékony ágak alakításához és vágásához

A STIHL HSE 42 elektromos sövénynyíró ideális gallyak és vékonyabb ágak alakítására és vágására. A mindössze 3 kg-os gép alacsony rezgésszintű és könnyed munkavégzést biztosít akár hosszabb időn keresztül is.

A kétkezes vezérlés kényelmes és egyszerű kezelhetőséget biztosít jobb- és balkezes számára egyaránt. Az egy oldalon élezett kések tiszta vágást eredményeznek. A rögzített ütközésvédő megvédi a sövénynyíró késcsúcsát a sérülésektől a fal- és a talajközelben végzett munkák során.

A beépített vágásvédő és a kis kézvédő a biztonságos munkavégzést segítik. A mechanikus késfék a ravasz elengedését követően, egy másodpercen belül megállítja a vágókéseket. A kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a gép meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon.

A STIHL HSE 42 modellhez nyesedékgyűjtő lemez külön rendelhető tartozékként kapható.

A STIHL HSE 42 vágáshossza 45 cm.

Variációk Ár
HSE 42, 45 cm Ft49 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!