BGA 45 (akkuval és töltővel)

Könnyen kezelhető fúvógép beépített akkumulátorral

A STIHL BGA 45 könnyű és egyszerűen kezelhető akkumulátoros fúvógép. A mindössze 2,2 kg-os súlya erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé. Ideális kisebb felületek tisztítására a ház körül. A csendes STIHL BGA 45 fúvógép zajérzékeny területeken végzett munkákra is alkalmas. A puha markolat jó fogást biztosít. A kezelőelemek a fogantyún találhatók.

A STIHL AI rendszer beépített lítium-ion akkumulátora gyors és egyszerű kezelhetőséget tesz lehetővé a tisztítási munkáknál. A STIHL BGA 45 fúvógép töltöttségi szintje a töltöttségi állapot kijelzőről leolvasható. Az akkumulátor feltöltése az alapfleszereltséghez tartozó töltőkábellel lehetséges.

A fúvógép működtetéséhez az aktiváló kulcs behelyezése szükséges. Eltávolításával a gép működésképtelen, és így biztonságosan tárolható és szállítható. Az aktiválókulcs gyermekektől távol tartandó!

Variációk Ár
BGA 45 (akkuval és töltővel) Ft49 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!