FSA 45 (akkuval és töltővel)

Akkumulátoros szegélynyíró beépített akkumulátorral

A STIHL FSA 45 akkumulátoros szegélynyíró ideális az egyszerű nyírási munkákhoz a ház körüli területeken. A gép beépített lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amelynek töltöttségi szintje a LED kijelzőről leolvasható. Az akkumulátor töltése az alapfelszereltséghez tartozó kábelen keresztül lehetséges. A csendes motornak köszönhetően ideális zajérzékeny területeken végzett nyírási munkákhoz, hallásvédelem viselése nem szükséges.

A mindössze 2,3 kg súlyú akkumulátoros szegélynyíró könnyű és egyszerűen kezelető. A szerszám nélkül állítható teleszkópos szárnak és fogantyúnak köszönhetően kényelmesen használható. Az állítható fej a munkavégzési körülményekhez optimálisan beállítható. A felhajtható távtartó kengyel megóvja a növényeket (fák, bokrok), illetve védi a nyírófejet az akadályok mentén történő nyírás során. A puha markolat kényelmes fogást biztosít. A fogantyún kialakított akasztófüllel a kasza egyszerűen a falra akasztható, így a gép helytakarékosan és biztosan tárolható.

A szegélynyíró működtetéséhez az aktiváló kulcs behelyezése szükséges. Eltávolításával a gép működésképtelen, és így biztonságosan tárolható és szállítható. Az aktiválókulcs gyermekektől távol tartandó!

Variációk Ár
FSA 45 (akkuval és töltővel) Ft49 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!