RLA 240 (akku és töltő nélkül)

Kompakt akkumulátoros gyepszellőztető levegőztető hengerrel

A STIHL RLA 240 akkumulátoros gyepszellőztető kiválóan alkalmas az elhalt fűréteg és a moha kisebb füves területekről történő eltávolításához. A 34 cm-es munkaszélességnek köszönhetően a gép nagyon jól manőverezhető, így akár a szűkebb helyek szellőztetése is elvégezhető. A STIHL RLA 240 a STIHL AK rendszer akkumulátorainak köszönhetően hosszú üzemidővel rendelkezik, kibocsátásmentes és még akár zajérzékeny területeken is használható.

A gyepszellőztető henger felkarcolja a füves talajt, a gyepfésülő henger pedig kifésüli a gyepből a gyepszellőztetés során korábban fellazított elhalt
fűréteget és fölösleges mohát. A könnyű polimer ház és a strapabíró futófelülettel rendelkező kerekek gondoskodnak a gyepszellőztető jó irányíthatóságáról. A központi vágásmagasság-állításnak köszönhetően a kések munkamélysége a házon elhelyezett tekerőgomb segítségével fokozatmentesen beállítható. A prakitkus gyűjtőkosár űrtartalma 50 liter

A gyepszellőztető házába integrált szállítási fogantyúval a gép könnyedén megbillenthető. Az összecsukható fogantyúnak köszönhetően helytakarékosan tárolható. A gép megemelése vagy elpakolása előtt győződjön meg arról, hogy a motor ki van kapcsolva és a biztonsági kulcs ki van húzva!

Variációk Ár
RLA 240 Ft91 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!