HSA 50, 50 cm (AK 10 akkuval és AL 101 töltővel)

Csendes sövénynyíró közepes méretű sövények visszavágásához

Könnyű és csendes akkumulátoros sövénynyíró közepes méretű sövények visszavágásához, szettben AK 10 akkumulátorral és AL 101 töltővel. Zajérzékeny területeken történő munkavégzésre is alkalmas. Az optimális egyensúllyal rendelkező akkumulátoros sövénynyíró a STIHL AK rendszer lítium-ion akkumulátorával működik.

Az ergonomikus kialakítású fogantyú belső oldalán elhelyezett kapcsoló a kényelmes munkavégzést szolgálja. Jobb- és balkezesek egyaránt használhatják. A lézervágott, gyémántcsiszolt és edzett késekkel a nyírási munkák precízen és gyorsan elvégezhetők. 30 mm-es fogtávolsággal rendelkező, csepp alakú késgeometria a kiemelkedő vágásteljesítmény és a tökéletes vágás érdekében. Alacsony kopás és elhasználódás a rögzített ütközésvédőnek köszönhetően. 

A HSA 50 akkumulátoros sövénynyíró 50 cm vágáshosszal rendelkezik.

 

Variációk Ár
HSA 50, 50 cm (AK 10 akkuval és AL 101 töltővel) Ft109 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!