HSA 60, 60 cm (AK 10 akkuval és AL 101 töltővel)

Nagyobb sövények precíz nyírásához

A STIHL HSA 60 akkumulátoros sövénynyíróval hatékonyan és kényelmesen végezhetők el a nagyobb igénybevételű sövénynyírási munkák. Nagy tejesítmény a hosszú élettartamú EC motornak köszönhetően. Az optimális egyensúllyal és kényelmes kezelhetőséggel rendelkező akkumulátoros sövénynyíró a STIHL AK rendszer lítium-ion akkumulátorával működik. A mindkét irányba 90°-kal elforgatható többfunkciós markolattal a felhasználó ergonómiailag mindig a legkényelmesebb testhelyzetben dolgozhat. Jobb- és balkezesek egyaránt kényelmesen használhatják. A lézervágott, gyémántcsiszolt és edzett késekkel a nyírási munkák precízen és gyorsan elvégezhetők. 34 mm-es fogtávolsággal rendelkező, csepp alakú késgeometria a kiemelkedő vágásteljesítmény és a tökéletes vágás érdekében.  

Elakadás esetén az elakadásgátló rendszer megváltoztatja a kések forgásirányát. A STIHL antivbrációs rendszer erőkímélő munkavégzést biztosít. A rögzített ütközésvédő megvédi a sövénynyíró késcsúcsát a talajközelben végzett munkák során.

A STIHL HSA 60 akkumulátoros sövénynyíró 60 cm vágáshosszal rendelkezik.

Szettben: AK 10 akkumulátorral és AL 101 töltőkészülékkel

Variációk Ár
HSA 60, 60 cm (AK 10 akkuval és AL 101 töltővel) Ft149 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!