FSA 57 (AK 10 akkuval és AL 101 töltővel)

Szegélynyírás könnyedén

A könnyű STIHL FSA 57 akkumulátoros szegélynyíró tökéletes választás az egyszerű nyírási munkákhoz a ház körüli területeken. A csendes motornak köszönhetően zajérzékeny területeken végzett munkákhoz is alkalmas. 

Az ergonomikus munkavégzést a szerszám nélkül, gombnyomással beállítható szárhossz biztosítja. A szegélynyíró bármilyen testmagassághoz és munkakörülményhez könnyedén beállítható. A körfogantyú is könnyedén, szerszám nélkül állítható. A puha markolat kellemes és biztos fogást biztosít, és segít a kezelőt érő rezgések csökkentésében is. A felhajtható távtartó kengyel megóvja a növényeket (fák, bokrok), illetve védi a nyírófejet az akadályok mentén történő nyírás során. Alapfelszereltségben STIHL AutoCut C 3-2 damilfejjel kapható.

Szettben: AK 10 lítium-ion akkumulátorral és AL 101 töltőkészülékkel

Variációk Ár
FSA 57 (AK 10 akkuval és AL 101 töltővel) Ft105 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!