MSA 200 C-B (akku és töltő nélkül)

Károsanyag-kibocsátásmentes fűrész profik számára

A STIHL MSA 200 C-B akkumulátoros láncfűrész ideális professzionális használatra, tűzifa darabolásához és fa építőanyagok vágásához. A könnyű, nagy teljesítményű és könnyen kezelhető láncfűrész kiemelkedő vágásteljesítménnyel rendelkezik. A csendes EC motornak köszönhetően akár zajérzékeny területeken végzett munkákra is alkalmas.

1/4" PM3 fűrészlánc és fém rönktámasz a meggyőző vágsáteljesítmény és a pontos vágások érdekében. A QuickStop Super láncfék biztonságos munkavégzést biztosít. A STIHL gyorsláncfeszítésnek köszönhetően a lánc feszítése egyszerűen, szerszám használata nélkül elvégezhető. 

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

 

Variációk Ár
MSA 200, C-B, 35 cm (akku és töltő nélkül) Ft150 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!