HTA 86 (akku és töltő nélkül)

Akkumulátoros magassági ágnyeső

Gyümölcsösök és fásítások professzionális gondozásához tökéletes választás az akár 390 cm teljes hosszal rendelkező STIHL HTA 86 akkumulátoros magassági ágnyeső. Az ergonomikus kialakítású teleszkópos szár négyzetes csöve kihúzott állapotban stabilizálja a szárat, így segíti a pontos vágást. A gyorszár lehetővé teszi a szár gyors és egyszerű, akár 120 cm-rel történő meghosszabbítását.

Az ¼“ PM3 fűrészlánc pontos vágást biztosít. Az erőteljes EC motor a STIHL AP rendszer akkumulátorával kombinálva állandó teljesítményt garantál. A halk motornak köszönhetően a HTA 86 akár zajérzékeny területeken, például lakóövezetekben végzett nyírási feladatokhoz is használható.

Az ergonomikus kezelőfogantyú jobb- vagy balkezesek számára egyaránt használható. A biztonságos munkavégzés érdekében a markolat csúszásgátló bevonattal rendelkezik. További előnyök:

  • Szerszám nélküli nyitható, áttetsző olajtartály a gyors utántöltés és a folyamatos ellenőrzés érdekében
  • A strapabíró ághorog segítségével a levágott nyesedék könnyen eltávolítható

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Variációk Ár
HTA 86 (akku és töltő nélkül) Ft224 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!