SGA 85 akkumulátoros permetezőgép

Nagy teljesítményű és kényelmes használatú permetezőgép

Kényelmesen használható akkumulátoros permetezőgép professzionális használatra, folyadékok és vegyszerek kijuttatására gazdálkodók, gyümölcstermesztők és szőlősgazdák számára. A nagy munkanyomással és 17 literes, szintjelzős, átlátszó tartállyal rendelkező gép ideális a nagy területen végzett, kihívást jelentő feladatokhoz. A háton hordozható permetezőgép súlya 6,2 kg (permetlé nélkül), a nyomás fokozatmentesen 1 - 6 bar között forgógombbal szabályozható. Az ergonomikus hordozórendszer állítható mellpánttal a kényelmes munkavégzést segíti. Állítható sárgaréz üreges-kúpos fúvóka a folyadék ponbtos kijuttatása érdekében. A beépített szűrő megakadályozza, hogy a tartályból szennyeződés kerüljön a szórópisztolyba. 

Kiegészítő csípőheveder és különböző fúvókák külön rendelhető tartozékként kaphatók.

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Variációk Ár
SGA 85 akkumulátoros permetezőgép Ft214 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!