HSA 100, 60 cm (akku és töltő nélkül)

Nagy teljesítményű sövénynyíró univerzális használatra

A STIHL HSA 100 professzionális használatra tervezett univerzális akkumulátoros sövénynyíró. Ideális sövények visszavágásához, kert- és tájápolási feladatokhoz vagy akár idősebb ágak vágásához is a zajérzékeny területeken. Nagy tejesítmény a hosszú élettartamú, csekély karbantartási igényű EC motornak köszönhetően. Az akkumulátoros sövénynyíró a STIHL AP rendszer lítium-ion akkumulátoraival működik. Még a legnehezebb vágásoknál is állandó késlöketszám, valamint mindig optimális teljesítmény. Precíz vágások a két oldalon élezett késeknek köszönhetően. Elakadás esetén az elakadásgátló rendszer megváltoztatja a kések forgásirányát.

A mindkét irányba 90°-kal elforgatható többfunkciós markolattal a felhasználó ergonómiailag mindig a legkényelmesebb testhelyzetben dolgozhat. Jobb- és balkezesek egyaránt kényelmesen használhatják. A belső oldalon elhelyezett fogantyú és a STIHL antivbrációs rendszer is az erőkímélő munkavégzést segítik.

rögzített vágásvédelem biztonságos munkavégzést biztosít. A rögzített ütközésvédő megvédi a sövénynyíró késcsúcsát a talajközelben végzett munkák során.

A STIHL HSA 100 akkumulátoros sövénynyíró 60 cm vágáshosszal rendelkezik.

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

 

Variációk Ár
HSA 100, 60 cm (akku és töltő nélkül) Ft189 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!