FSA 135 (akku és töltő nélkül)

Strapabíró, csendes akkumulátoros kasza

Nagy teljesítményű akkumulátoros kasza professzionális használatra, zajérzékeny területek sűrű fűben végzett nyírási munkáihoz. Az ergonomikus kétkaros fogantyúval nagyobb területek nyírása is kényelmesen és hatékonyan elvégezhető. 

A nagy teljesítményű EC motorral és a STIHL vágóeszközök nagy kínálatával a STIHL FSA 135 ideális a kertápolási feladatok elvégzésére. Az ergonomikus markolaton a fordulatszám fokozatmentesen szabályozható. A gép három teljesítményfokozattal rendelkezik. Az energiatakarékos üzemmódot LED fény jelzi. A motor hosszú élettartama érdekében a fémhálós légszűrő optimális hűtést biztosít és egyszerűen tisztítható.

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Variációk Ár
FSA 135 (akku és töltő nélkül) Ft209 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!