FSA 86 R (akku és töltő nélkül)

Erőteljes akkumulátoros kasza

A STIHL FSA 86 R akkumulátoros kasza ideális akadályok, mint pl. fák, kerítések mellett végzett nyírási munkákhoz. A nagy teljesítményű EC-motorral még akár kisebb gyepfelületek nyírása is elvégezhető. A csendes működésnek köszönhetően zajérzékeny területeken végzett munkákra is alkalmas. Használatához hallásvédelem viselése nem szükséges. Az akkumulátoros technológiának köszönhetően a gép különösen egyszerűen, egy gomb megnyomásával beindítható.

A STIHL AP rendszerhez tartozó akkumulátor a motorházban található. A STIHL FSA 86 R akkumulátoros kasza ergonomikus kialakítású körfogantyúja, a puha markolat és a fokozatmentes fordulatszám-szabályozás a kényelmes munkavégzést biztosítják. A távtartó kengyel megóvja a növényeket (fák, bokrok), illetve védi a nyírófejet az akadályok mentén történő nyírás során.

Alapfelszereltségben AutoCut C 6-2 damilfejjel kapható. PolyCut 6-2 nyírófej külön rendelhető tartozékként kapható. 

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Variációk Ár
FSA 86 R (akku és töltő nélkül) Ft133 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!