FSA 130 (akku és töltő nélkül)

Hatékony akkumulátoros kasza, kétkaros fogantyúval

Nagy teljesítményű akkumulátoros kasza sűrű fűben végzett nyírási munkákhoz. Az ergonomikus kétkaros fogantyú a kialakításának köszönhetően a fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat, és így nagyobb területek nyírása is hatékonyan elvégezhető. 

A csendes EC motor három beállítható teljesítményfokozattal rendelkezik. Zajérzékeny területeken végzett nyírási munkákhoz is alkalmas. Az erőkímélő munkavégzés érdekében a kasza akasztófüle egyszerűen a vállhevederbe akasztható.

Az FSA 130 modell AP vagy AR akkumulátorokkal használható, amelyhez további kiegészítők szükségesek.

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Variációk Ár
FSA 130 (akku és töltő nélkül) Ft201 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!