FSA 90 (akku és töltő nélkül)

Hatékony akkumulátoros szegélyvágó, kétkaros fogantyúval

A STIHL FSA 90 akkumulátoros kasza nagy teljesítményével és hatékonyságával nyűgöz le. A STIHL ECOSPEED részterheléses üzemmóddal a gép kezelője precízen beállíthatja a maximális fordulatszámot a kezelőkaron. A csendes EC motornak köszönhetően még teljes fordulatszámnál sincs szükség hallásvédelem viselésére, zajérzékeny területeken végzett nyírási munkákhoz is alkalmas.  

Az ergonomikus kialakítású kétkaros fogantyúval nagyobb területek nyírása is hatékonyan elvégezhető. A távtartó kengyel megóvja a növényeket (fák, bokrok), illetve védi a nyírófejet az akadályok mentén történő nyírás során. A fogantyún kialakított akasztófüllel a kasza egyszerűen a falra akasztható, így a gép helytakarékosan és biztosan tárolható.

Alapfelszereltségben STIHL AutoCut C 25-2 damilfejjel kapható.

 A STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Variációk Ár
FSA 90 (akku és töltő nélkül) Ft179 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!