FSE 52

Könnyű elektromos szegélynyíró

A STIHL FSE 52 elektromos szegélynyíró ideális a ház körüli nyírási munkákhoz. A könnyű, 2,2 kg-os szegélynyíró károsanyag-kibocsátás nélküli és csendes, akár zajérzékeny területeken is használható. Használatához hallásvédelem viselésére nincs szükség.

Az ergonomikus munkavégzés érdekében az állítható körfogantyú a felhasználó testmagasságához igazítható. A beállításhoz szerszám használata nem szükséges. A dönthető nyírófejjel nehezen hozzáférhető helyek nyírása is, például bokrok vagy sövények alatt, könnyedén elvégezhető. A távtartó kengyel a kaszálás során megvédi a fákat és bokrokat a forgó damillal szemben, a damil a kengyelen belül forog. A kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a gép meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon.

Variációk Ár
FSE 52 Ft39 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!