FS 131

Erős motoros kasza 4-MIX motorral, kétkaros fogantyúval

Különösen nagy teljesítményű motoros kasza professzionális használatra. Az erőteljes STIHL 4-MIX® motornak köszönhetően a STIHL FS 131 benzinmotoros kasza ideális a sűrű fűvel benőtt területek nyírásához. Az ergonomikus kétkaros fogantyú kialakításának köszönhetően a fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat, így a hatékony munkavégzést segíti. 

többfunkciós fogantyú egyszerű kezelhetőséget biztosít. A gép leállító gombbal rendelkezik. A leállításkapcsoló ellenőrzése az újraindításkor elmarad, a motor mindig indításra kész. A STIHL antivibrációs rendszer és a kettős vállheveder az erőkímélő munkavégzést biztosítják. A hatékony munkavégzés érdekében a gép hosszú csereperiódusú papírszűrővel rendelkezik.

Variációk Ár
FS 131 Ft231 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!