FS 40

Könnyű motoros szegélynyíró

A STIHL FS 40 ideális kisebb füves területek nyírására. A mindössze 4,4 kg súlyával kiválóan alkalmas fák körüli területek és kerti utak mentén végzett nyírási munkákra is. A gép leállító gombbal rendelkezik. A leállításkapcsoló ellenőrzése az újraindításkor elmarad, a motor mindig indításra kész. A többfunkciós fogantyú egyszerű kezelhetőséget biztosít. A körfogantyú ideális a szűkös helyeken végzett munkákhoz, mint pl. bokrok között és a bozótosban. A STIHL 2-MIX motor erőteljes és takarékos is egyben. 

A kényelmes munkavégzés érdekében hosszabb munkákhoz  javasoljuk a külön tartozékként rendelhető egyvállas heveder használatát. A gép indítását megkönnyítő és az erőkímélő munkavégzést segítő külön rendelhető STIHL ErgoStart utólag is felszerelhető.

 

 

 

Variációk Ár
FS 40 Ft99 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!