FS 361 C-EM

Nagy teljesítményű benzinmotoros kasza nagyobb füves területek nyírási munkáihoz

A STIHL FS 361 C-EM motoros kasza hatékony segítséget nyújt a professzionális szakemberek számára az erdő- és tájgondozási feladatok során. A különösen nagy vágókör-átmérő a nagyobb területek gyors és hatékony nyírását teszi lehetővé. A STIHL 2-MIX motor erőteljes és takarékos is egyben.

STIHL antivibrációs rendszer jelentősen csökkenti a motor rezgéseinek átvitelét a kézfejre és a karokra. Az ergonomikus kétkaros fogantyú a kialakításának köszönhetően a fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat. Az indítási folyamat megkönnyítése érdekében a gép STIHL ErgoStarttal rendelkezik. A STIHL M-Tronic teljesen elektronikus motorirányítás folyamatosan biztosítja az optimális motorteljesítményt, az állandó magas fordulatszámot és a kiváló gyorsulást.

többfunkciós fogantyú és a leállító gomb egyszerű kezelhetőséget és hatékony munkavégzést biztosítanak. ADVANCE vállheveder az erőkímélő munkavégzés érdekében.

Variációk Ár
FS 361 C-EM Ft392 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!