FS 411 C-EM

Nagy teljesítményű benzinmotoros kasza sűrű fűvel benőtt területek nyírási munkáihoz

A STIHL FS 411 C-EM motoros kasza ideális a professzionális erdő- és tájgondozási feladatokhoz, sűrű fűvel benőtt területek hatékony nyírásához. A STIHL 2-MIX motor erőteljes és takarékos is egyben, a gép akár erdei szecskázási és tisztítási munkákra is alkalmas. Az indítási folyamat megkönnyítése érdekében a kasza STIHL ErgoStarttal rendelkezik. A STIHL M-Tronic teljesen elektronikus motorirányítás folyamatosan biztosítja az optimális motorteljesítményt, az állandó magas fordulatszámot és a kiváló gyorsulást. A különösen nagy vágókör-átmérő a nagyobb területek gyors és hatékony nyírását teszi lehetővé. 

Az ergonomikus kétkaros fogantyú a kialakításának köszönhetően a fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat. ADVANCE vállheveder az erőkímélő munkavégzés érdekében. A STIHL antivibrációs rendszer jelentősen csökkenti a motor rezgéseinek átvitelét a kézfejre és a karokra. A többfunkciós fogantyú és a leállító gomb egyszerű kezelhetőséget biztosítanak.

 

Variációk Ár
FS 411 C-EM Ft419 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!