BGA 200 (akku és töltő nélkül, komfort hordozórendszerrel)

Nagy teljesítményű akkumulátoros fúvógép

Zajérzékeny területeken végzett takarítási munkákhoz a nagy teljesítményű BGA 200 akkumulátoros fúvógép a tökéletes választás. Kifejezetten professzionális munkavégzéshez ajánljuk. A "boost" üzemmód bármikor elérhető, a ravasz erősebb meghúzásával. A fúvógép ilyenkor maximális teljesítménnyel üzemel. Nincs szükség egyéb kézmozdulatra. A lombfúvó maximális fúvóereje 21 N. A fúvóerő az adott feladathoz, a központi kezelőegységen keresztül szabályozható. Az aktuális fokozat LED kijelzőről olvasható le. A fúvócső hosszúsága egyszerűen, gombnyomásra állítható, így a kezelő magasságához, illetve a felhasználási körülményekhez igazítható. 

A komfort hordozórendszer előnyei kizárólag háton hordozható akkumulátorral kombinálva mutatkoznak meg. Akkumulátorövvel vagy AP hátizsákkal nem használható. A fúvógép kézben tartva vagy a komfort hordozórendszerre akasztva is használható. A hordozórendszer a háti AR L akkumulátor övére is rögzíthető. A meghosszabbított markolat második fogantyúként szolgál, és kényelmes munkavégzést biztosít.

A BGA 200 kizárólag a háti AR L akkumulátorokkal használható.

Variációk Ár
BGA 200 Ft215 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!