BGA 86 (akku és töltő nélkül)

Friss akkus légáram

Nagy teljesítményű, könnyű STIHL BGA 86 akkumulátoros fúvógép professzionális használatra. A mindössze 2,8 kg-os tömegével (akkumulátor nélkül) a gép könnyű és nagyon csendes, így akár zajérzékeny területeken, mint például kórházak, óvodák udvaraiban vagy lakóövezetekben is használható. A STIHL BGA 86 a STIHL AP rendszer akkumulátoraival kompatibilis. A többfunkciós fogantyúval a motorvezérlés valamennyi kezelőeleme, valamint a biztonsági retesz egy kézzel irányítható, így a gép kezelése egyszerű és biztonságos. Jobb- és balkezesek számára is kényelmes. A fokozatmentes fordulatszám-szabályozásnak köszönhetően a fúvóerő az adott feladathoz beállítható. A BGA 86 lombfúvó alapfelszereltségben kerek fúvókával rendelkezik, a nagyobb légsebességhez lapos fúvóka külön rendelhető tartozékként kapható. A fúvócső hosszúsága egyszerűen, három fokozatban változtatható, így a kezelő magasságához illetve a felhasználási körülményekhez állítható.

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Variációk Ár
BGA 86 Ft114 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!