BG 86

Könnyű, kompakt kialakítású lombfúvó

A mindössze 4,4 kg tömegű STIHL BG 86 kényelmesen és sokoldalúan használható benzinmotoros fúvógép. Háztulajdonosok, házmesterek és kertészek számára. Nagy felületek lombtól és levágott fűtől történő megtisztítására alkalmas. Kerek fúvócsővel vagy a talajközeli munkákhoz ideális lapos fúvócsővel használható. A HD2-szűrőnek köszönhetően poros környezetben történő munkavégzésre is alkalmas.

A STIHL 2-MIX motor gondoskodik a lombfúvó nagy teljesítményéről és kiemelkedő hatékonyságáról. A STIHL ElastoStart erőkímélő indítást tesz lehetővé. A motor működtetéséhez legszükségesebb kezelőelemek az egykezes többfunkciós fogantyún találhatók, mint pl. leállító gomb. STIHL antivibrációs rendszer az erőkímélő munkavégzés érdekében.

Variációk Ár
BG 86 Ft164 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!