RE 170 PLUS

Erőteljes, könnyen kezelhető nagynyomású mosó

A STIHL RE 170 PLUS különösen nagy teljesítményű nagynyomású mosó a ház körül és a kertben végzett tisztítási munkákhoz. Ipari használatra, mint pl. műhelyek, csarnokok vagy gépek tisztítására is alkalmas. A gép rézházas szivattyú kerámia dugattyúval rendelkezik. A mosó max. 180 bar nyomással működik. A 12 méter hosszú, acélerősítéses nagynyomású tömlő a gyorscsatlakozók segítségével egyszerűen a géphez és a pisztolyhoz csatlakoztatható. A csavarodásmentes tömlőcsatlakozás a pisztolyon meggátolja a tömlő felcsavarodását. 

Alapfelszereltségben két különböző fúvókával. Az állítható lapos fúvóka a kényesebb felületek gyors tisztítására, a rotorfúvóka pedig a makacs szennyeződések hatékony eltávolítására alkalmas. A fúvókák egyszerűen cserélhetők. Az áttetsző tisztítószertartályból a vízsugárhoz további tisztítószer adagolható. A nyomás és a vízmennyiség a gépen szabályozható. Az aktuális nyomás a manométerről leolvasható.

A teleszkópos fogantyúnak és a szállítási fogantyúnak köszönhetően a gép tárolása és szállítása helytakarékosan megoldható. A kerekek megkönnyítik a mosó mozgatását. A gép oldalán található tároló fúvókák és a hálózati kábel tárolására alkalmas. Tömlővezetővel rendelkező tömlődob a tömlő praktikus tárolásához.

Variációk Ár
RE 170 PLUS nagynyomású mosó Ft294 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!