RE 100 PLUS Control

Strapabíró és kényelmes nagynyomású mosó

A STIHL RE 100 PLUS CONTROL nagyónyomású mosó tökéletes választás a ház körüli takarítási munkák hatékony elvégzésére. A CONTROL funkciónak köszönhetően a szükséges nyomás egy gomb megnyomásával beállítható. Miután a rádióegység és a nagynyomású mosó közötti kapcsolat sikeresen létrejött, három különböző nyomásszint állítható be közvetlenül a pisztolyon. A kiválasztott nyomásszint a LED kijelzőről leolvasható. Max. 150 bar nyomás. A hatékony tisztítást a strapabíró alumínium pumpafej segíti. 

A STIHL RE 100 PLUS CONTROL "három az egyben" fúvókával rendelkezik. Egyszerűen, a fúvóka elfordításával válthatunk a lapos, a rotor- és a tsiztítószerszóró fúvóka üzemmód között. További fúvókák használatára nincs szükség. A tisztítószer a beépített, 500 ml-es tartályból szükség szerint adagolható. 

A csavarodásmentes gyorscsatlakozó a pisztolyon meggátolja a tömlő elcsavarodását. Tömlődob a 7 m hosszú nagynyomású tömlő praktikus tárolásához.

A szállítási fogantyú és a beépített kerekek segítségével a mosó könnyedén mozgatható.

Variációk Ár
RE 100 PLUS CONTROL Ft93 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!